بازار سهامبورس ایرانتحلیل بورس ایرانرايانه و فعاليت‌هاي وابسته به آن

تحلیل تکنیکال آپ

شرکت آسان پرداخت پرشین

تحلیل تکنیکال آپ

تحلیل تکنیکال آپ

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت آسان پرداخت پرشین
نماد آپ
سال تاسیس اردیبهشت ماه 1388
سال عرضه اولیه مهر ماه 1395
موضوع فعالیت رایانه و فعالیت های وابسته به آن
عوامل موثر بر نرخ فروش هیئت مدیره شرکت
محصول شرکت اپلیکیشن پرداخت های مالی و کد دستوری #733*
مواد اولیه شرکت مواد مستقیم مصرفی
تاثیر دلار  افزایش نرخ دلار منجر به رشد بهای تمام شده محصولات شرکت خواهد شد
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده مهدی شهیدی 25% / حامد منصوری 24% / شرکت گسترش فناوری های نوین 18% / صندوق رفاه و تامین آتیه 18%

نماد آپ (شرکت آسان پرداخت پرشین)

به عنوان شرکت اصلی گروه در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸ به عنوان شرکت ادامه دهنده خدمات psp با اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد این شرکت دارای مجوز از شاپرک به عنوان ارائه کننده خدمات پرداخت است. هدف شرکت گسترش و تسهیل خدمات پرداخت الکترونیک است و اجزای مختلف سیستم بر پایه مقررات ناظر بر ارائه دهندگان خدمات پرداخت اداره نظام های پرداخت بانکی و شرکت شاپرک در نظر گرفته شده و همچنین به گونه ای طراحی شده تا دربرگیرنده طیف وسیعی از انواع پرداخت الکترونیکی باشد

عوامل موثر بر فروش انحصاری شرکت آپ

  • با توجه به اینکه مشتریان این شرکت، شخصیت های حقوقی میباشند شرایط و ضوابط قراردادها بسته به هر مشتری در چارچوب آیین نامه ها و خط مشی های اصلی شرکت در راستای دستیابی به اهداف اصلی شرکت تنظیم میگردد. الگوی خرید مشتریان این شرکت با توجه به ماهیت فعالیت و نوع صنعت آن به الگوی استفاده آنها از پرداختهای الکترونیکی باز میگردد .
  • صنعت پرداخت الکترونیکی وجوه از جمله صنایعی است که بدلیل عجین شدن با فعالیت های عادی و مستمر زندگی روزانه افراد، از رکود و یا رونق دائمی برخوردار نبوده و همیشه روند پایداری را پیش رو دارد. تنها در برهه هایی از زمان نظیر ماههای پایانی سال شاهد افزایش قابل توجه پرداختهای الکترونیکی خواهیم بود.
  • تمامی کسب و کارها، تسهیل در پرداخت مشتریان و تمامی درگاه های پرداخت و خرید، ثابت یا سیار، پول خرد یا کالاهای مصرفی یا خریدهای لوکس در حیطه بازار هدف و مشتریان این شرکت قرار دارند. عمده سرمایه گذاری شرکت در زمینه سرویسهای جدید اپلیکیشن آپ و توسعه تعداد پایانه های فروشگاهی جهت حفظ سهم بازار میباشد.

محصولات شرکت شرکت آپ

فعالیت های شرکت شامل: طراحی و توسعه سیستم‌های یکپارچه پرداخت مانند پایانه‌های فروش (POS)، پرداخت موبایلی(Application+USSD)  و درگاه پرداخت اینترنتی(IPG)  همچنین محصولات شرکت شامل: مودم +ML141 به همراه سیمکارت آپتل

فاکتورهای موثر بر هزینه های شرکت شرکت آپ

نوسانات نرخ بهره منجر به افزایش هزینه های تامین مالی خواهد شد . ضمن اینکه دیگر تغییرات ناگهانی قیمت ها ، موجب حاکمیت فضایی نا اطمینان در بخش مصرف و همچنین سرمایه گذاری شده و مصرف کنندگان و سرمایه گذاران را با تردید مواجه خواهد کرد. مجموعه این عوامل میتواند منجر به کاهش مبادلات نقدی شده و درآمد شرکت های فعال در صنعت پرداخت را دستخوش تغییرات قابل توجهی کند. از راه های تأمین مالی شرکت آسان پرداخت، دریافت تسهیلات و همچنین پیاده سازی افزایش سرمایه میباشد. بدین ترتیب افزایش نرخ سود بانکی و بالتبع آن افزایش هزینه های تأمین مالی، سبب کاهش نقدینگی شرکت خواهد شد.

تاثیر نرخ دلار بر شرکت آپ

با توجه به اینکه برخی از اقلام کلیدی شرکت های فعال در صنعت پرداخت الکترونیکی نظیر دستگاه های پوز ، رول مصرفی و همچنین سایر زیرساخت های سخت افزاری از طریق واردات تامین میشود نوسانات ارزی میتواند آثار گسترده ای بر عملیات این شرکت ها داشته و همچنین موجب افزایش ناگهانی هزینه ها شود. با توجه به طرح های توسعه ای شرکت مبنی بر افزایش پایانه های فروشگاهی و واردات این دستگاه ها، افزایش نرخ ارز سبب افزایش مخارج سرمایه ای شرکت خواهد شد.

سایر عوامل سود و زیان موثر بر شرکت آپ

  • تحریم های بین المللی مالی و بانکی تاثیر زیادی بر فعالیت های بانکی داخلی داشته و از آن جایی که فعالیت های بانکی در ارتباط تنگاتنگی با صنعت پرداخت میباشد، شرکت های فعال در صنعت پرداخت الکترونیکی نیز تحت تاثیر پیامدهای این تحریمها قرار خواهند گرفت. همچنین امکان ورود تکنولوژی های جدید به کشور و دسترسی به زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز صنعت پرداخت که نقشی کلیدی در توسعه این صنعت بازی میکنند، رابطه معناداری با تحریم های بین المللی دارد.
  • با توجه به حوزه فعالیت شرکت در صنعت پرداختهای الکترونیکی به عنوان یک فعالیت دانش محور و تکنولوژی محور باید در نظر داشت سرعت پیشرفت دانش در این حوزه بسیار بالاست و همین امر ریسک شرکت را افزایش می دهد.
  • توسعه صنعت خدمات پرداخت الکترونیک کشور به سرعت در حال تحقق است و عدم توجه به آنها، از دست رفتن سهم بازار شرکت را به همراه خواهد داشت.
  • تدوین مقررات جدید در حوزه پرداختهای الکترونیکی از سوی بانک مرکزی می تواند بر سودآوری شرکت ها در این عرصه اثرگذار باشد.

 

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال پرداخت

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

 

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا